חג האהבה מתקרב, ועבורי הוא בעיקר מהווה תירוץ מצוין להכין עוגות וקינוחים קלילים שמתאימים לארוחה רומנטית. כזה בדיוק הוא הקינוח הבא – עוגת גבינה מהירה בכוסות אישיות שאפשר לגוון בלי סוף. מכינים קרם גבינה עשיר ומרכיבים בכוסות אישיות עם פירות, פירורי עוגיות וכל מה שאוהבים.
זהו קינוח קליל ומהיר, כזה ש”סוגר פינה” כשאין כל כך זמן, והתוצאה תמיד טעימה ומרשימה. מסוג הקינוחים שאפשר להכין בכל פעם קצת שונה ולקבל קינוח אחר. במקום פירות אפשר לשים גנאש או אפילו שכבת ממרח מתוק שאוהבים, אפשר לקשט בשוקולד צ’יפס, אגוזים קצוצים וכל מה שמתחשק. תתפרעו!
מחפשים עוד קינוחים לחג האהבה? הקליקו כאן >>
![עוגת גבינה מהירה בכוסות אישיות עוגת גבינה מהירה בכוסות אישיות](https://www.oogio.net/wp-content/uploads//2019/02/individual-no-bake-cheesecake3-s.jpg)
צילום: נטלי לוין
עוגת גבינה מהירה בכוסות אישיות
5-6 כוסות בנפח 200 מ”ל
לקרם גבינה:
250 מ”ל (1 מכל) גבינה לבנה 9% שומן
250 מ”ל (1 כוס) שמנת להקצפה, קרה מאוד
90 גרם (2/3 כוס) אבקת סוכר
1 כפית תמצית וניל
לקישוט:
פירות חתוכים (כל סוג שאוהבים)
עוגיות מפוררות
אופן ההכנה:
- בקערת מיקסר שמים גבינה, שמנת, אבקת סוכר ווניל ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד ויציב מאוד.
- מעבירים את הקרם לשק זילוף (אפשר גם עם כף) וממלאים את הכוסות. בתחתית כל כוס שמים איזו תוספת שאוהבים.
- מקשטים בעוגיות מפוררות ומגישים.
הערות, הארות ותוספות:
- העוגות נשמרות עטופות במקרר עד 3 ימים.
- אפשר להשתמש בכל פרי שאוהבים – תותים, פירות יער, בננות מקורמלות, תפוחים מקורמלים וכיו”ב.
- אם רוצים, אפשר להוסיף לקרם הגבינה גם מעט קקאו ולקבל קרם שוקולדי.
- אפשר לקשט בכל סוג של עוגיות מפוררות שאוהבים. מומלץ לפזר את פירורי העוגיות לפני ההגשה כדי שישארו פריכות.
- הכנתם את הקינוח? מוזמנים לשתף עם כולם בקבוצה שלנו בפייסבוק או לתייג אותי באינסטגרם. אני תמיד שמחה לראות את הביצועים שלכם ♥
![עוגת גבינה מהירה בכוסות אישיות עוגת גבינה מהירה בכוסות אישיות](https://www.oogio.net/wp-content/uploads//2019/02/individual-no-bake-cheesecake2-s.jpg)
צילום: נטלי לוין
![עוגת גבינה מהירה בכוסות אישיות עוגת גבינה מהירה בכוסות אישיות](https://www.oogio.net/wp-content/uploads//2019/02/individual-no-bake-cheesecake-s.jpg)
צילום: נטלי לוין
45 תגובות
בס”ד
איזה כיף שסוף סוף את מראה תהליכים!!
רגילה אצלך לתמונה אחת או שתיים של התוצאה הסופית וזהו…
תודה ושבת שלום!
בהנחה שאני מכינה יום קודם, הבלילה של העוגה/מוס/קצפת לא נעשית מיימית כמו קצפת שהוכנה כמה שעות לפני השימוש?
לא.
אשמח למתכון לקרמבל
בבקשה.
האם אפשר להחליף את הגבינה הלבנה בשמנת חמוצה של פעם?
אין בעיה, באותה כמות.
אפשר להחליף את הפירות בקרמל מלוח? יהיה שידוך טוב לדעתך?
כן, לטעמי גבינה וקרמל זה אחלה שילוב.
ערב טוב
גבינה 5 אחוז במקום 9 זה נורא?
זה בסדר, אין בעיה.
היי נטלי, באילו עוגיות את השתמשת?
השתמשתי בשאריות קראמבל.
נראה מגניב:)
שאלה:יש לי מלא פטל קפוא,איך את ממליצה להמיר אותו במקום התותים?צריך לבשל אותו אולי עם לימון וסוכר?
תודה!
אין בעיה להשתמש בפטל במקום תותים, אבל כדאי לבשל אותו קצת עם סוכר ולקרר לפני. בהצלחה!
אפשר להכין ולהקפיא ? במידה וכן, לכמה זמן אפשר להקפיא?
תודה
אפשר להכין ולהקפיא ? במידה וכן, לכמה זמן אפשר להקפיא?
תודה
אין בעיה להקפיא, עדיף ללא התוספות. בהצלחה!
איזה בצק ניתן להכין לפירורים? רוצה לשים מלמעלה ומלמטה . (ללא פירות). פשוט המתכון לקראמבל מכיל שקדים קצוצים וגרידת פרי. מחפשת בצק .. תודה רבה רבה
כל בצק עוגיות אפשר לפורר אחרי האפייה.
תודה על המענה נטלי. יש לך בצק מומלץ להפנות אותי אליו ? או לעשות את הפירורים של העוגות גבינה פירורים הקלאסית שלך (הגדולה)? זה יעבוד?
בהחלט יעבוד 🙂
שאלה נוספת. האם הבלילה של הגבינה מספיק יציבה ללא פודינג / כל מייצב אחר? בייחוד שזו גבינה 9%
תודה רבה
בגלל שזו תערובת ששמים בתוך כוס האינסטנט פודינג פחות קריטי, אם כי הקרם יוצא יציב. אם את ממש חוששת אפשר להוסיף 1-2 כפות אינסטנט פודינג.
היי, אני מתכננת להכין את הפירורים מבצק ברטון שאפורר. ניתן לדעתך להכין אותו יום קודם? אם כן עדיף להקפיא את הפירורים או לשמור במקרר? חוששת מלחות… תודה!
אין בעיה להכין יום מראש. הייתי שומרת בכלי אטום היטב בטמפרטורת החדר. אפשר גם להקפיא.
תודה רבה!!!
הי נטלי,
האם תיווצר קצפת גם עם ריקוטה 5%?
אם אפשר עם ריקוטה, האם צריך לשנות משהו בכמות הסוכר?
תודה רבה!
בריאות וחג שמח!
אפשר להשתמש בריקוטה. מומלץ לקפל לתוכה קצפת כדי שהתערובת תישאר אוורירית וקציפתית. אין צורך לשנות את כמות הסוכר.
הי נטלי, אני רוצה להכין את הקינוח הזה עם פטל קפוא (כי כבר אין תותים…). עם כמה סוכר כדאי לבשל? והאם זה לא יוצא נוזלי אחרי הבישול? המון תודה, יעל.
הייתי שמה סוכר לפי העין, מבשלת וטועמת ומתקנת מתיקות במידת הצורך. זה אכן יוצא קצת נוזלי, אבל מדובר בקינוח בכוסות, ואפשר גם פשוט לסנן אם לא רוצים בכלל נוזלים.
חייב אבקת סוכר ותמצית וניל אם אין לי? במה אפשר להחליף? לא רוצה שייצא מתוק מדי.
ואיך מכינים את הקראמבל?
ולגבי כוסות, מהיכן קונים כאלה חד פעמיות?
אפשר לטחון סוכר רגיל בבלנדר אם יש לך, אין תחליף לאבקת סוכר, מצטערת. את הקראמבל מכינים לפי ההוראות במתכון. בנוגע לכוסות חד פעמיות – מניחה שיש בחנויות חד פעמי. בהצלחה!
איפה יש מתכון לקראמבל?
והאבקת סוכר זה בשביל מתיקות לא? אם לא רוצים בכלל זה פוגע במרקם?
האבת סוכר זה אכן למתיקות, ממליצה שלא לותר עליה לגמרי בכל מקרה, הקרם יצא תפל. קראמבל יש כאן.
אפשר להכין עם סוכר רגיל במקום אבקת סוכר?
אני לא ממליצה, סוכר רגיל ייצור תוצאה קצת גרגרית.
היי נטלי,
עוגיות ביסקוטי מפוררות יטעימו למעלה?
תודה,
דינה
לא רואה סיבה שלא.
הי נטלי
אפשר לשים בתחתית ריבת תות של בית?
אם כן, אז צריך להקפיא/לקרר קודם ואז לזלף את הגבינה?
תודה
אין שום בעיה לשים בתחתית ריבה ביתית. אם מזלפים את הקרם אז אפשר בעדינות ישר לאחר ששמים את הריבה.
אם אני לא שמה תותים ניתן להקפיא? כמה זמן נשמרת לאחר הקפאה?
אפשר להקפיא ללא פירות. בהצלחה!
שלום אפשר בלי שמנת
לצערי לא.